Ideeën voor Unit4 Multivers & Accounting Web

Wij nodigen je als gebruikers van Unit4 Multivers & Accounting Web van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren. Meer informatie over de nieuwe ontwikkelingen kun je ook vinden op ons communicatieportaal.

283 Stem

Meerdere schermen tegelijk open zetten

De mogelijkheid hebben om meerdere schermen te gelijk open te zetten. Bijvoorbeeld inkoopboek en info grootboekmutaties.

 • Rianne Geevers
 • Jun 12 2018
 • Opgeleverd
 • Attach files
 • Admin
  Unit4 Bedrijfssoftware commented
  28 Jun, 2019 08:56am

  Het is nu mogelijk gemaakt om menu-items in een apart tabblad of venster van de browser te openen. Hiermeer is het mogelijk om verschillende onderdelen naast elkaar geopend te hebben en te raadplegen of te gebruiken. Voor gebruikers die werken met meerdere monitoren is het hiermee zelfs om op beide monitoren een scherm van Multivers Web geopend te hebben om het werken nog efficienter te maken. Het openen van in een nieuwe tab kan middels de rechtermuis toets of door de combinatie van ctrl + linkermuistoets.

 • Admin
  Unit4 Bedrijfssoftware commented
  17 May, 2019 06:18am

  We werken aan een oplossing waarmee het mogelijk wordt om middels de rechtermuis toets een tweede scherm open te zetten, Deze wordt dan geopend in een nieuw browser tabblad, zodat dit scherm bijvoorbeeld gemakkelijk op een tweede monitor kan worden geplaatst.

 • Arjan Vos commented
  2 Nov, 2018 11:32am

  Dag Antjan, enkele voorbeelden:

  • Vanuit een grootboekkaart wil je soms meerdere mutaties op detail bekijken. Het werkt dan veel sneller als je eerst snel achter elkaar alle mutaties op detail kunt openen in een nieuw tabblad en dan vervolgens even snel door al die tabbladen heen klikt. Liefst zou ik dan op detailniveau meteen de boeking + het gekoppelde document (embedded in de pagina) naast elkaar zien, in plaats van dat je vervolgens nog een keer moet doorklikken naar het document. Helemaal irritant is dat je nu met pijltje terug niet in de grootboekkaart komt waar je mee bezig was, maar in de kolommenbalans.
  • Idem om vanuit de kolommenbalans snel een paar grootboekkaartjes open te zetten.
  • Je wilt vaak inderdaad bepaalde schermen niet sluiten. Bijv. tegelijkertijd een bankboek, memoriaal, kolommenbalans en meerdere grootboekkaartjes open hebben. Boekingen aanpassen en dan meteen in de andere tab weer even kijken wat dat in de kolommenbalans en op het grootboekkaartje gedaan heeft.
  • Meerdere administraties naast elkaar open hebben staan, met verschillende schermen per administratie.
  • Etc. (eigenlijk wil je gewoon ieder ding in een nieuwe tab kunnen openen)
 • Antjan Laban (Unit4) commented
  10 Oct, 2018 06:36am

  Meerdere schermen kan inderdaad middels verschillende tabladen in eenzelfde browser. Zeker wanneer je met meerdere schermen werkt kan dit werkzaamheden versnellen.

  Vanuit Multivers R&D zijn wij erg benieuwd naar de oorsprong van deze wens.

  In welke gevallen is het wenselijk om meerdere schermen tegelijk open te zetten? Gaat het hier bijvoorbeeld om zaken met elkaar te vergelijken of is het omdat je bepaalde schermen niet wilt sluiten ?

 • Ivo van Willigen commented
  28 Sep, 2018 02:49pm

  Dit kan toch gewoon. Je kan dezelfde administratie meerdere keren openen in een verschillende tabbladen van de browser. Zorg dat beide tabbladen in een eigen venster worden geopend en dan kan je ze naast elkaar zetten. 
  Als je twee schermen hebt sleep je het ene venster naar het ene scherm en de andere blijft waar die stond. Opgelost :)

 • and 183 more

Disclaimer ©2019 Unit4